Oktoberfest i Bygdegården!

Hej alla!

Precis som rubriken lyder är det dags för oktoberfest! Vi hoppas de flesta av er redan fått hem en lapp i brevlådan gällande detta, anledningen till att informationen tyvärr kommer upp lite sent på vår hemsida är för att vår IT-ansvarig (Jag, Tanja :)) har varit på semester i två veckor och inte haft möjlighet att uppdatera sedan alla detaljer blev spikade.

Med det sagt så är detta en kväll ni inte vill missa. Det kommer bli mat och dryck i riktigt oktoberfest-anda, där O’Hugos kommer stå för musiken och styrelsen ordnar riktigt god mat!

Vi slår upp dörrarna den 7:e oktober 18:00, föranmälan krävs och det kommer kosta 300kr/pp där det utöver underhållning och mat även ingår en dryck. Så det enda du behöver göra för att inte missa denna kväll är att skicka ett SMS till bygdegårdens telefonnr på 0708164006 och ange namn samt antal personer. Det kommer även finnas mer dryck till försäljning under kvällen.

För att förtydliga:
När?
7/10 18:00
Var? Tegnaby Bygdegård
Kostnad: 300kr/pp, inkl mat, underhållning samt en dryck
Föranmälan krävs och görs på SMS till 0708164006

När vi ändå har er på tråden så vill vi passa på att påminna er om att inom en snart framtid så kommer vi att sluta skicka ut lappar i brevlådan, vi rekommenderar därför att ni signar upp er på vårt nyhetsbrev. Vi lovar, vi skickar inget spam!! Fyll bara i formuläret nedan så kommer du aldrig missa ett evenemang hos oss.

Hoppas vi ses den 7:e!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *